Ταξιδεύοντας στο αεροπλάνο με παιδιά

 flights with kids

Επιτέλους κλείσατε αεροπορικά εισιτήρια και ετοιμάζεστε να ταξιδέψετε με τα παιδιά σας στο εξωτερικό. Μοναδική εμπειρία ή εφιάλτης? Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να εξασφαλίσετε μια ιδιαίτερη εμπειρία για όλους σας.


Less is More
Λίγες ημέρες πριν την πτήση αρχίζει να σας λούζει κρύος ιδρώτας. Πώς θα τα απασχολήσω στο αεροπλάνο για να μην χαλάσουν τον κόσμο; Τι παιχνίδια να πάρω μαζί μου; Καταλήγετε λοιπόν να πακετάρετε όλο το παιδικό τους δωμάτιο και ψάχνετε την κατάλληλη βαλίτσα για να τα χωρέσετε. Μην ανησυχείτε! Έχουμε τη λύση για εσάς. Από τα πράγματα που πακετάρατε, αφήστε τα μισά στο σπίτι! Πάρτε μια κανονική βαλίτσα και ένα σακίδιο ανά παιδί και ό,τι δεν χωράει άνετα σε αυτά, απλά αφήστε τα στο σπίτι! Η μέση σας θα σας ευγνωμονεί για αυτή σας την απόφαση!


Βαλίτσες με ροδάκια
Προσέξτε οι βαλίτσες και τσάντες που θα πάρετε μαζί σας, πέρα από το κατάλληλο μέγεθος, να είναι και εύκολες στη μεταφορά τους. Βαλίτσες με 4 ροδάκια, σακίδια πλάτης ή, εναλλακτικά, τσάντες με ιμάντες θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη. Τη μεταφορά μικρών, ελαφριών αποσκευών (όχι απαραίτητα αυτών που περιέχουν πολύτιμο περιεχόμενο ή τα ταξιδιωτικά σας έγγραφα), μπορείτε να τις αναθέσετε στα παιδιά σας. Η ενεργή συμμετοχή τους στη διαδικασία θα τα ενθουσιάσει!


Snacks και γεύματα
Όπως όλοι γνωρίζουμε, τα παιδιά – ιδιαίτερα τα μικρά – πεινάνε τις πιο ακατάλληλες ώρες! Φροντίστε λοιπόν από το σπίτι να έχετε προετοιμάσει μερικά σνακ (αν είναι και υγιεινά, τόσο το καλύτερο) τα οποία να είστε σίγουροι ότι τους αρέσουν! Επίσης, μην ξεχνάτε ότι το φαγητό που προσφέρεται κατά τη διάρκεια των πτήσεων δεν είναι πάντα του γούστου τους!


Comfort Items
Αγαπημένα παιχνίδια και το αγαπημένο λούτρινο ζωάκι τους θα κάνουν την πολύωρη παραμονή των παιδιών στο αεροπλάνο πιο άνετη. Φροντίστε επίσης να έχετε και μία έξτρα αλλαξιά σε κάποιο σακίδιο, ώστε να είστε προετοιμασμένοι σε περίπτωση που λερωθούν τα ρούχα τους.


Τέλος, η σχολαστική προετοιμασία ενός μικρού φαρμακείου μπορεί να σας γλυτώσει από μεγάλη ταλαιπωρία και περιττό άγχος.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και μάθετε πρώτοι τις προσφορές μας